Poziv za volontiranje na međunarodnom znanstvenom skupu »Art and Politics in Europe in the Modern Period«

Pozivamo studente zainteresirane za volontiranje na međunarodnom znanstvenom skupu Art and Politics in Europe in the Modern Period da se prijave slanjem e-maila s osnovnim podacima (ime i prezime, studijske grupe, godina studija, mail adresa) na art-politics@ffzg.hr. Rok za slanje prijava za volontiranje je do petka, 17. lipnja 2016.

Međunarodni znanstveni skup Art and Politics in Europe in the Modern Period (Umjetnost i politika u novovjekovnoj i suvremenoj Europi) održat će se na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu od srijede, 29. lipnja do petka, 1. srpnja 2016. i okupiti devedesetak izlagača iz Hrvatske i različitih dijelova svijeta (Brazila, Češke, Francuske, Latvije, Litve, Mađarske, Njemačke, Poljske, Rumunjske, Slovenije, Srbije, SAD-a, Španjolske, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Ujedinjenog kraljevstva) koji se u svojim istraživanjima bave različitim aspektima složenih odnosa između umjetnosti i politike. U brojnim paralelnim sesijama tijekom tri radna dana skupa bit će riječi o utjecaju političkih tijela te državnih, ekonomskih, rodnih, kulturnih i drugih politika na umjetničku produkciju u Europi od 15. stoljeća do danas.

Studentima će nakon održanog skupa biti izdana potvrda o volontiranju na međunarodnom znanstvenom skupu Art and Politics in Europe in the Modern Period.

Više o skupu i programu može se saznati na službenoj stranici http://art-politics.ffzg.unizg.hr/.

ažurirano: 28 Lipanj, 2016