»Istraživanja kompleksa dvorca Brezovice« – predstavljanje

Predstavljanje publikacije »Istraživanja kompleksa dvorca Brezovice. Izvještaj druge faze istraživanja studenata Odsjeka za povijest umjetnosti Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu« održat će se u srijedu, 22. svibnja 2013. u 18.30 sati u Društvu povjesničara umjetnosti Hrvatske (Preradovićeva 44).

Publikacija donosi najnovije rezultate istraživanja  provedenih tijekom 2012. godine u drugoj godini rada na nastavno-istraživačkog projekta Interdisciplinarna istraživanja kompleksa dvorca Brezovica koji se odvija na Odsjeku za povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Predstavljanje će voditi voditeljica projekta i urednica publikacije dr. sc. Dubravka Botica s Odsjeka za povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta, dr. sc. Marko Špikić, pročelnik Odsjeka za povijest umjetnosti i suradnik na projektu te Petra Šlosel, studentica diplomskog studija povijesti umjetnosti.

Izdavači: Odsjek za povijest umjetnosti Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Društvo povjesničara umjetnosti Hrvatske, Zagreb, 2013.

ažurirano: 9 Rujan, 2014