Natječaj za novo vodstvo VII. međunarodnog kongresa studenata povijesti umjetnosti

Organizacijski odbor VI. međunarodnog kongresa studenata povijesti umjetnosti i Klub studenata povijesti umjetnosti raspisuju natječaj za novo vodstvo VII. međunarodnog kongresa studenata povijesti umjetnosti.

O PROJEKTU
Međunarodni kongres studenata povijesti umjetnosti je projekt koji su osnovali studenti povijesti umjetnosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Projekt je započet s ciljem povezivanja studenata povijesti umjetnosti na međunarodnoj razini te međusobnog dijeljenja znanja i iskustava. Svake godine izlagači s brojnih europskih sveučilišta okupljaju se upravo u Zagrebu kako bi predstavili svojim kolegama i akademskoj zajednici svoja najnovija znanstvena istraživanja. Kongres je prilika da studenti provedu vlastita istraživanja te da se susretnu sa znanstveno istraživačkim radom. Studentima se ovim projektom nudi jedno kvalitetno iskustvo koje izlazi iz kurikuluma odsječke nastave.

PRIJAVE
Svi zainteresirani studenti povijesti umjetnosti mogu svoje prijave poslati na mail kspuff@gmail.com do 14. prosinca 2017. godine. U prijavi je potrebno poslati ime i prezime, godinu studija, studijske grupe te životopis.

IZBORNI SASTANAK
Na sastanku Kluba, u petak 15. prosinca u prostoriji A126 bit će izabrano pet članova novog vodstva. O točnom vremenu održavanja sastanka ćemo vas naknadno obavijestiti.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.
Veselimo se Vašim prijavama!

Organizacijski odbor VI. Međunarodnog kongresa studenata povijesti umjetnosti i Klub studenata povijesti umjetnosti

ažurirano: 29 Prosinac, 2017